Mogelijkheden

Diensten

In het onderstaande tabel vind je een overzicht van de mogelijke pakketten die ik heb samengesteld. Uiteraard is maatwerk mogelijk, stuur me in dat geval even een mailtje.
Voor alle tarieven geldt dat dit de prijs is voor alle locaties die vallen binnen zone A (postcode 70**). Voor locaties binnen zone B (Postcode 69**, 71** en 72**) of zone C (65** t/m 68**, 73** en 74**) komen er respectievelijk 10€ of 20€ bij vanwege de reiskosten. Staat  je paard verder weg, maar wil je wel graag een afspraak. Ook dan kun je me even een berichtje sturen.

Verbeter het welzijn: geef op meerdere plaatsen ruwvoer

Zie je? Het is vaak helemaal niet zo ingewikkeld om het voor je paard nog net ietsje beter te maken. 

Paarden zijn gemaakt om de hele dag door te lopen en hapjes te eten. In de huidige tijd is het echter niet zo handig om je paard op een aantal hectare ruig gebied te houden 😉

Om je paard toch te stimuleren om een beetje te bewegen is het een goed idee om het hooi op verschillende plaatsen neer te leggen.

Dit kan natuurlijk goed in de paddock, maar ook op stal kan dit voor wat extra beweging zorgen.

Heeft je paard de neiging om het hooi dan vies te maken of door de bodembedekking te smeren? Dan kan je overwegen om gebruik te maken van een of meer (verschillende) slowfeeders.

 

Nog meer van deze slimme tips? Laat hiernaast je gegevens achter en ontvang gratis nog 6 ideeën!

Met het aanvragen van de tips ga je ook akkoord met het aanmelden voor de nieuwsbrief. 

Volg mij op Facebook

Stuur meteen een bericht:

13 + 10 =