Deprecated: Hook wp_smush_should_skip_parse is sinds versie 3.16.1 verouderd! Gebruik in plaats daarvan wp_smush_should_skip_lazy_load. in /home/customer/www/paardbewust.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Contact

Stuur gerust een berichtje

Heb je vragen over mij, mijn visie of aanbod? Neem dan gerust contact met me op. Dat kan op een van de onderstaande manieren. Liever bellen? Stuur me dan even een berichtje per mail/whatsapp, dan zorg ik dat ik tijd voor je heb.

Email

info@paardbewust.nl

Whatsapp

+31 (0)6 23 47 29 49

Adres

Merwedelaan 35 – bg
5463 JL Veghel

Twijfel jij wel eens over het optimale welzijn voor je paard?

 

Je bent niet de enige! En ik kan je helpen!

Het kan heel moeilijk zijn om door alle hooibalen het juiste stro-tje te vinden. Er is zo veel aanbod aan informatie, meningen en (on)gevraagde adviezen. Veel paardeneigenaren worden er soms onzeker van. Als je internet moet geloven dan kan je het nóóit meer goed doen. Daarom is het zo fijn als je een super goede basis kennis hebt over alles rondom de verzorging van je paard. Dan ben je perfect in staat om alle informatie toe te passen op jouw paard en zijn of haar situatie. Tenslotte is ieder paard uniek!

Veel gestelde vragen

Hoe volg ik een online programma?

Alle videolessen, werkbladen en overige informatie kan je thuis, of waar dan ook bekijken op je computer, tablet of laptop. Door in te loggen in je account kan je meteen zien waar je gebeleven bent.

Zodra je een les hebt afgerond kan je de volgende les bekijken, zo kan je fijn, in je eigen tempo leren.

kan ik ergens zien wat ik allemaal ga leren?

Zeker! Op deze pagina over het online programma vertel ik je precies waar de lessen over gaan en wat je aan het eind van iedere module kan. 

Wat als het me niet bevalt?

Vanaf het moment dat je start met het online programma heb je 14 dagen de tijd om het te proberen. Is het niet wat je ervan had verwacht? Neem dan even contact met me op, dan krijg je je geld gewoon terug. 

Hoe lang heb ik toegang tot de cursus?

Je hebt toegang tot het programma zolang als het bestaat. Levenslang kan ik natuurlijk niet garanderen, je weet immers nooit hoe de toekomst loopt. Maar zo lang als mogelijk!

Voor wie is de online cursus over paarden en hun welzijn geschikt?

Het programma is geschikt voor iedereen die graag meer wil weten over het optimale welzijn behalen voor paarden. 

Je hebt absoluut geen een eigen paard nodig, maar het is wel leuk als je een paard of pony hebt waar je de praktische dingen op kan oefenen of bij kan voelen. 

Is er bepaalde voorkennis nodig?

Nee, zeker niet! In de videolessen leg ik je de benodigde dingen stap voor stap uit.

Ik ben niet zo handig met computers, is dat een probleem?

Nee hoor, als je inlogt in je account wijst de website zich vanzelf. 

Het is niet moeilijker dan op de playknop van de video klikken en lekker kijken naar de uitleg die ik je geef.

Je kan trouwens ook alle lessen volgen op een tablet of via je telefoon, als je dat liever hebt. Kom je er toch niet uit, dan kan je altijd contact met me opnemen. 

Dit ben ik

Marianne Sikkenga

Hippische onderneemster, pennymeisje 2.0 en eigenaar van deze drie fantastische pony’s. Paardenwelzijn is mijn passie. Paardenliefhebbers helpen met het welzijn van hun paard is mijn droom. Ik vind het super interessant om zo veel mogelijk te leren en alle onderdelen van het welzijn samen te brengen tot het best mogelijke resultaat. Hier kan je meer lezen over mijn visie en werkwijze.